Görme Engelliler

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet KALE´nin Yardımcıları ve Ekibiyle Okulumuza Ziyareti

Cihanbeyli Belediye Başkanı Sayın Mehmet KALE, yardımcıları ve ekibiyle okulumuza ziyarete geldiler. Mehmet KALE, ilçemizde yapımı biten ve devam eden projeler hakkında öğretmen arkadaşlarımıza bilgiler verdi. Ayrıca göreve geldikleri günden bu yana eğitime ayrı bir önem verdiğini belirterek öğretmen ve öğrencilerin kullanabilecekleri sosyal tesisler inşa ettiklerini belirtti. Daha sonra öğretmen arkadaşlarımızın talepleri olup olmadığını sordu. Öğretmenlerimizin ve idaremizin bahçe peyzaj çalışması talebini ve öğrencilerimizin Çanakkale gezisi icin destek taleplerini not alarak en kısa sürede yardımcı olmaya çalışacaklarını ifade etti. Belediye başkanımız Mehmet KALE´ye ve ekibine bu ince ziyaretinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

05-04-201805-04-201805-04-201805-04-2018